Kjæresten min<3

Jeg vil bare si at kjæresten min er det beste som finnes i hele verden! Skjønner ikke at han kom tilbake til meg etter alt jeg har gjort mot han.. Men guud hvor takknemmelig jeg er for det! Tror ikke at jeg ville klart meg så lenge uten han. Han er nesten alt jeg har, for nå har jeg mistet alle de få vennene jeg hadde over et jævla domt rykte. Takk for at ihværtfall DU er her og støtter meg pus<3

Elsker deg så sinnsykt mye. Skjønner ikke hvorfor du er sammen med MEG når du er verdens nydeligste gutt og kunne fått hvem som helst.. Du er 22 år, og jeg er 16.. Du kunne vært far for flere år siden hvis du hadde vært sammen med noen på din egen alder, men uansett så velger du å være sammen med meg og vente til jeg er klar..<3 Du er så herlig!

#kjærlighet #verdensbeste #tasty #kiss #verdensbestekjæreste #duerbest

 

~Mylifeaslitja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mylifeaslitja

mylifeaslitja

16, Trondheim

Dette kommer ikke til å være en blogg med outfitbilder for hvær dag, sminkevideoer etc. Dette kommer til å være en blogg om livet mitt som en 15 år gammel jente som har hatt en tøff oppvekst o.l. Føl deg fri til å stille spm, eller del denne bloggen med andre.

Kategorier

Arkiv

hits